24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021

Toader Burtila a incetat din viata

Toader Burtila, unul dintre cei mai cunoscuţi şi respectaţi oameni de afaceri din judeţul Iaşi, a încetat din viaţă, în dimineaţa zilei de marţi 3 iulie. El se afla internat la o clinică din Viena, de câteva luni de zile, din cauza unor complicaţii la plămâni. Trupul neînsufleţit urmează să fie adus la Paşcani zilele următoare pentru a fi înmormântat la cimitirul bisericii “Înălţarea Domnului”. Pe 8 septembrie ar fi implinit varsta de 64 de ani.
Omul de afaceri pascanean este cunoscut pentru infiintarea unor afaceri importante dar şi pentru corectitudinea şi respectarea unor principii în afaceri.
Este vorba despre reteaua de cablu pentru servicii de internet şi televiziune Electron M Bit, vândută în anul 2007 companiei americane UPC. De asemenea de numele său se leagă înfiinţarea reţelei de televiziuni locale TV BIT.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24.1 ° C
26.2 °
22.2 °
74 %
2kmh
93 %
mar
22 °
mie
28 °
joi
33 °
vin
28 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI