18.7 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Tinerii fără locuinţe mai au de aşteptat. Funcţionarii din Primăria Paşcani au uitat să actualizeze dosare

Culmea eficienţei în serviciile publice locale. Comisia ANL din cadrul Primăriei Paşcani a fost nevoită să reprogrameze şedinţa pentru repartizarea celor 4 locuinţe libere pe motiv că nici unul dintre dosare nu a fost actualizat.

Este vorba despre 52 de solicitări venite din partea familiilor de tineri fără locuinţă , care nu au putut fi analizate din cauza incompetenţei sau indiferentei unor functionari din Primărie. Mai exact nimeni nu s-a oboist să verifice dosarele înainte de a ajunge pe masă comisiei iar solicitanţii nu au fost înştiinţaţi că în fiecare an trebuie să îşi actualizeze actele privind veniturile sau pentru orice modificare apărută în documentele de la dosar.

Comisia s-a întrunit astăzi de la ora 11 următoarea şedinţă fiind programată peste o lună de zile. Pentru a rezolva acesta problemă primarul Dumitru Pantazi şi-a desemnat unul dintre consilierii săi pentru a actualizeze dosarele până la şedinţa viitoare. În acest sens juristul Paul Apostol va trebui să vorbească cu fiecare solicitant în parte, şi să le verifice dosarele.
Menţionăm că în acest moment au fost eliberate 4 unităţi ANL, un apartament cu 2 camere şi 3 garsoniere. Ele pot fi repartizate doar familiilor căsătorite cu vârsta de până la 35 de ani.

Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow