3.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 1, 2021

Tinerii de la Club Impact Special au însuflețit poligonul din Pașcani FOTO

Tinerii de la Impact Special s-au pus serios pe treabă și continuă să facă pași mici, dar siguri spre finalizarea proiectului Impark Zone. Astazi, voluntarii, alături de doi artiști de la Asociația „Artipic”, au fost prezenți în spațiul de la poligon, din zona Deal a Pașcaniului. Ei au început sa picteze peretele gardului de beton din apropierea Clubului Sportiv Municipal Pașcani, iar rezultatele muncii lor se văd cu ochiul liber și încep să prindă contur.

Lucrarea de artă comunitară îmbină ideile voluntarilor, dar o sursă de inspirație a fost și ceea ce urmează să se întâmple în zonă, în perioada următoare, atunci, când proiectul voluntarilor va fi finalizat. Astfel, în pictura care va fi afișată pe gard se regăsesc și câteva sugestii despre activitățile care vor fi organizate de voluntari. Ne referim aici la muzică, teatru, literatură, fotografie și multe altele.

Culorile sunt vii, tinerii muncesc cu spor și voie bună, iar spațiul din zona poligonului capătă rapid o noua infatisare.

Precizăm că, în continuare, HarceaPacea de la Asociația „Artipic” se va ocupa de detalii la gard pentru a finisa și oferi o structură picturii, trunchiurile copacilor vor fi pictate cu vopsea, vor fi montaTe băncile, urmând ca, ulterior, să fie adus și foișorul.

Important de precizat este și faptul că eforturile tinerilor nu trebuie trecute cu vederea. Drept urmare, voluntarii au solicitat mai multă responsabilitate din partea pășcănenilor și au inițiat în acest sens o serie de acțiuni de informare pentru menținerea curățeniei si protejarea investitilor.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Varianta Omicron a apărut deja în cinci state europene. Marea Britanie impune din nou măștile, Israelul interzice intrarea în ţară a tuturor străinilor

Varianta Omicron a apăruit deja în Italia, Marea Britanie, Germania, Belgia şi Israel. Însă, autorităţile din Olanda...

Depuneri de coroane de Ziua Națională în Pașcani și suburbii

Ca în fiecare an, administrația locală a anunțat programul depunerilor de coroane la monumentele eroilor din Pascani...

Spectacol în luna decembrie, la Clubul Copiilor

În luna decembrie, micuții de la Clubul Copiilor se pregătesc să îl aștepte pe Moș Crăciun, și...

Comuna Mircești a rămas fără iluminat public

Iluminatul public din comuna Mircești a fost întrerupt începând cu data de 23 noiembrie a.c., după ce...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI