21.2 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Tinerii artiști se remarcă în Pașcani: Concert rock LEFTOVER

Sâmbătă seară la Pașcani a avut loc un concert rock susținut de o formație de tineri din localitate, în pub-ul ”La Castani”.
Toți membrii formației LEFTOVER sunt tineri, iar pasiunea pentru muzică îi definește pe fiecare dintre ei. Alex Stan care este deja student e bateristul formației, iar liceenii Petru Ungureanu, Flavian Bîrgăoanu și Călin Amariei sunt chitariștii care susțin partea de instrumentație, fie că e vorba de bass,armonie sau chitară solo.

Elena Neamțu, solista trupei,tot elevă la Liceul Teoretic ”Miron Costin”, a smuls celor prezenți ropote de aplauze prin calitățile sale vocale deosebite, fiind o tânără talentată care se implică în multe proiecte artistice și care dedică mare parte din timpul său pasiunii pentru muzică.

Călin Amariei, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu” nu și-a demonstrat numai calitățile de chitarist, ci și pe cele vocale, ridicând publicul în picioare la cover-ul piesei de la Vița de vie ”Basul și cu toba mare”. El s-a remarcat chiar din clasa a IX-a, la Balul Bobocilor, impresionând și acolo juriul prin interpretarea unei creații proprii, însă calitatea sa de membru al unei formații l-a motivat să studieze și mai mult.

Au urcat pe scenă și foști soliști ai formației care acum se află în febra examenului de bacalaureat și nu mai au timpul necesar să se dedice repetițiilor și studiului, precum Sabina Găină, iar spre sfârșitul concertului au interpretat piese cunoscute și alți colaboratori ai tinerei formații precum Diana Maftei, Daniel Ivan sau Narcis Grosu. La final, Claudiu Axintioi, un tânăr cu un timbru vocal aparte, a reușit să anime atmosfera și să capteze din nou interesul publicului.

Menționăm că trupa LEFTOVER și-a făcut debutul public de puțin timp, în septembrie anul trecut, când au cântat în deschiderea trupei ALTERNATIVE, la un concert susținut în fața Casei de Cultură din Pașcani. Acești tineri talentați demonstrează că pasiunea pentru muzică este o alternativă nu numai utilă, ci și foarte frumoasă de a petrece anii adolescenței, iar cu puțină susținere s-ar putea prezenta cu succes pe mari scene din țară și străinătate.

Alte articole