More

  Tinerii artiști se remarcă în Pașcani: Concert rock LEFTOVER

  Array

  Sâmbătă seară la Pașcani a avut loc un concert rock susținut de o formație de tineri din localitate, în pub-ul ”La Castani”.
  Toți membrii formației LEFTOVER sunt tineri, iar pasiunea pentru muzică îi definește pe fiecare dintre ei. Alex Stan care este deja student e bateristul formației, iar liceenii Petru Ungureanu, Flavian Bîrgăoanu și Călin Amariei sunt chitariștii care susțin partea de instrumentație, fie că e vorba de bass,armonie sau chitară solo.

  Elena Neamțu, solista trupei,tot elevă la Liceul Teoretic ”Miron Costin”, a smuls celor prezenți ropote de aplauze prin calitățile sale vocale deosebite, fiind o tânără talentată care se implică în multe proiecte artistice și care dedică mare parte din timpul său pasiunii pentru muzică.

  Călin Amariei, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu” nu și-a demonstrat numai calitățile de chitarist, ci și pe cele vocale, ridicând publicul în picioare la cover-ul piesei de la Vița de vie ”Basul și cu toba mare”. El s-a remarcat chiar din clasa a IX-a, la Balul Bobocilor, impresionând și acolo juriul prin interpretarea unei creații proprii, însă calitatea sa de membru al unei formații l-a motivat să studieze și mai mult.

  Au urcat pe scenă și foști soliști ai formației care acum se află în febra examenului de bacalaureat și nu mai au timpul necesar să se dedice repetițiilor și studiului, precum Sabina Găină, iar spre sfârșitul concertului au interpretat piese cunoscute și alți colaboratori ai tinerei formații precum Diana Maftei, Daniel Ivan sau Narcis Grosu. La final, Claudiu Axintioi, un tânăr cu un timbru vocal aparte, a reușit să anime atmosfera și să capteze din nou interesul publicului.

  Menționăm că trupa LEFTOVER și-a făcut debutul public de puțin timp, în septembrie anul trecut, când au cântat în deschiderea trupei ALTERNATIVE, la un concert susținut în fața Casei de Cultură din Pașcani. Acești tineri talentați demonstrează că pasiunea pentru muzică este o alternativă nu numai utilă, ci și foarte frumoasă de a petrece anii adolescenței, iar cu puțină susținere s-ar putea prezenta cu succes pe mari scene din țară și străinătate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  Profesorii solicita 50% reducere la transportul public local

    Profesorii si personalul contractual din scolile pascanene care fac naveta in suburbii,  ar putea beneficia de reducerea cu 50% a costului abonamentelor pe transportul...

  Femeie din Cristești dată dispărută

  Poliţiştii ieşeni caută o femeie care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI