More

  Tineri voluntari din Turcia si Germania, au venit la Primaria Pascani

  Array

  O asociatie nonprofit din Targu Frumos a organizat o vizita la Primaria din Pascani. 12 tineri din Turcia si Germania care fac parte dintr-un proiect european despre fotojurnalism si democratie participativa au vazut orasul si cladirea administratiei publice locale.

  super tineri

  Ghidul vizitatorilor straini a fost viceprimarul, Vasile Axinte. El i-a condus pe tineri in mai multe incaperi, in sala multifunctionala si in sala de sedinte a Consiliului Local.

  super tineri1

  super tineri2
  Imensa cladire i-a impresionat pe tineri. In special, candelabrele si sala multifunctionala, care seamana cu un amfiteatru.
  Nu doar Primaria Pascani a fost atenta analizata de adolescentii straini, ci si orasul Targu Frumos. Super tinerii lucreaza la un proiect in care stabilesc problemele comunitatii targovete si gasesc solutii pe care le vor prezenta administratiei locale.

  Mentionam ca Asociatia Super Tineri a luat fiinta in anul 2009 si a desfasurat numeroase proiecte in mai multe tari din Europa.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI