22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Tineri surprinsi de camerele de luat vederi in timp ce distrug bancile de pe scarile mici (VEZI VIDEO)

Banci devastate pe scarile miciPolitia Locala se confrunta din ce in ce mai des cu cazuri de teribilism din partea tinerilor din Pascani. Spre exemplu, bancile aflate pe scarile mici din municipiu sunt cele care in ultima vreme au suportat furia adolescentilor. Din cele opt obiecte amplasate pentru a veni in ajutorul cetatenilor doar pe doua se mai pot odihni acestia, celelalte fiind pur si simplu rupte in bucati.

Un astfel de incident a fost suprins duminica, 31 martie, in jurul orelor 21:00 de camere de luat vederi pozitionate langa sediul Politiei. In timp ce se deplasau pe scarile mici, trei minori cu varsta de 17 ani au rupt scaunele unei banci si le-au aruncat intr-un canal. La scurt timp, agentul de Politie Locala care supraveghea camerele si-a anuntat colegii care i-au asteptat pe teribilisti in capatul treptelor. Cei trei au fost identificati in persoana lui Gabriel Eusebiu Bulai, George Daniel Puiu si Vlad Nicanor Bertea, toti cu domiciliul in Pascani.

Conform comandantului Politie Locale, Vasile Avasiloaie, acestia nu au putut explica gestul extrem la care au recurs iar in cauza au fost sanctionati cu amenzi cuprinse intre 75 si 150 de lei.

Totodata, adolescentii vor trebui sa le ceara bani parintilor pentru a achita si contravaloarea bunurilor distruse.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow