9.1 C
Paşcani
duminică, septembrie 25, 2022
Array

Tineri prinși în timp ce furau dintr-un bar din Pașcani

- Advertisement -

Au fost prinşi de poliţişti în timp ce se aflau într-un bar şi furau băuturi alcoolice. Acum ei sunt judecaţi de oamenii legii după ce au fost reţinuţi 24 de ore pentru fapta pe care au comis-o.

Doi tineri din oraş sunt cercetaţi de oamenii legii după ce au fost prinşi în flagrant, într-un bar din Paşcani. Poliţiştii de la Ordine Publică au depistat tinerii ce au vârstă de 18, respectiv 26 de ani. Ei au intrat prin efracţie în locaţie şi au sustras băuturi alcoolice în valoare de 600 de lei.

În cauza s-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar cele două persoane au fost reţinute pentru 24 ore. Astăzi au fost prezentanţi Parchetului de pe lângă Judecatoria Pascani cu propuneri legale.

Tot în seara zilei de 25 noiembrie, a fost sancţionată o societate de pază, conform H.G. nr. 301/2012 cu amendă în valoare de 1.000 lei, întrucât sistemul de alarmare de la un bar, care se află în monitorizarea firmei, nu era conectat la reţeaua de curent electric şi nici la dispeceratul firmei de pază.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow