More

  Tineri păşcăneni prinși în flagrant în timp ce spărgeau un chioșc de pe strada Moldovei

  Array

  Chioscul de la parterul blocului Crinului În această dimineață, în jurul orelor 02:00, doi tineri pascaneni, din care unul minor au fost prinși în flagrant de o patrulă de la Siguranță Publică, după ce au spart un chioșc de pe strada Moldovei.

  Modul în care băieții au dat lovitura este parcă desprins din filme. Aceștia au spart geamul chioșcului aflat la parterul blocului Crinul, cu o piatră și în câteva minute au sustras dinăuntru numai țigări și dulciuri, în valoare de 450 de lei.

  Infractorii juvenili nu au apucat să părăsească locul faptei și au fost prinși de polițiști cu prada în mână. Ștefan Colibă, de 18 ani și B. Ștefan, de 17 ani, au fost conduși la sediul Poliției, unde au fost audiați de către anchetatori, pentru a se stabili ce i-a determinat să comită această spargere.

  Polițiștii pascaneni au deschis pe numele celor doi tineri un dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat, iar în cazul în care vor fi găsiți vinovați, teribilismul de care au dat dovadă, le poate aduce ani grei de inchisoare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet