20.5 C
Paşcani
marți, august 16, 2022
Array

Tineri pascaneni, cercetati pentru furt

Mai multi tineri din Pascani sunt cercetati in aceste zile dupa ce au furat de o societate comerciala si dintr-o sala de sport.
Trei dintre ei au furat bunuri de circa 4.000 de lei. „La data de 16 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Pașcani au identificat 3 tineri, toți din municipiul Paşcani, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

Astfel, în perioada septembrie 2016 – ianuarie 2017, aceștia ar fi sustras dintr-o societate comercială din municipiul Paşcani, unități de calcul în valoare de aproximativ 4.000 de lei.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Cercetările continuă pentru stabilirea întragii situații de fapt, urmând ca la finalizarea acestora dosarul penal întocmit sa fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani, cu propuneri legale” se arata in comunicatul de presa trimis de IPJ Iasi.

Un altul ar fi furat un telefon mobil de ultima generatie dintr-o sala de sport din municipiu. „La data de 16 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au identificat un tânăr de 25 ani, din municipiul Paşcani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt.

Astfel, la data de 10 februarie a.c., acesta ar fi sustras dintr-o sală de sport, din municipiul Paşcani, un telefon mobil în valoare de aproximativ 3.500 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

Cercetările continuă, urmând ca la finalizarea acestora, dosarul penal întocmit să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani, cu propuneri legale.” potrivit IPJ Iasi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow