25.2 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Tineri din Ruginoasa arestati preventiv pentru talharie

Tineri din Ruginoasa retinuti pentru talharieRasturnare de situatie in cazul tinerilor din comuna Ruginoasa care i-au furat unui consatean, un portofel cu bani. Luni, 12 martie, in cursul serii, politistii pascaneni au decis sa ii retina pe cei doi pentru infractiunea de talharie.

La baza deciziei luate de catre lucratorii de Politie stau declaratiile victimei din care reiese gravitatea faptei celor doi consateni. Se pare ca in acea noapte, baietii l-au imobilizat pe barbat dupa care unul din ei l-a buzunarit profitand de starea influentata de alcool pe care acesta o avea.

In aceasta dimineata, cei doi au fost prezentati procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Pascani cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Magistratii Judecatoriei Pascani au respins cererile inculpatilor de a fi cercetati in stare de libertate si au decis arestarea lor.

Reamintim cititorilor ca incidentul s-a petrecut in noaptea de 8 martie, in satul Vascani, din comuna Ruginoasa. Ion Nistoreasa si Eusebiu Cretu, ambii de 20 de ani, l-au urmarit pe Gica Raclesi, de 45 de ani, din acelasi sat, iar dupa ce victima a iesit dintr-un bar i-au sustras un portofel in care se afla suma de 150 de lei. Ulterior, in urma cercetarilor s-a gasit asupra baietilor suma de 50 de lei care a fost restituita victimei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow