11.3 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Tineri din Hîrlău, vedete naţionale

Un tânăr şi-a făcut prietenii „vedete“ pe internet după ce i-a pozat cu un telefon de ultima generaţie furat din Danemarca. Presupusul hoţ s-a fotografiat alături de amici cu smartphone-ul, fără să ştie că acesta era conectat la un cont online la care proprietarul avea acces.

vlad si radu luca
În urmă cu două zile, danezul a postat fotografiile cu cel care i-a furat telefonul, dar şi cu amicii lui. Aceştia apar în diferite ipostaze, prin baruri, pe la colţuri de bloc, cu fete sau în faţă unor maşini cu numere de Iaşi.

postare danez
Tânărul indicat de danez că fiind hoţul este originar din Hîrlău şi se numeşte Radu Leonte. Postarea în care sunt expuşi hoţii a avut, în doar două zile, peste 6.200 de share-uri. Mulţi dintre cei care au comentat pe reţeaua socială au adus jigniri la adresa ţării noastre.

La două zile de la această întâmplare, Radu Leonte a început să răspundă acuzaţiilor şi neagă că el ar fi furat telefonul mobil de la danez. Mai mult, barbatul spune că lucrează în Germania şi că de acolo şi-a cumpărat telefonul si ca va înapoia mobilul păgubitului.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow