22.1 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Tineri din Hârlău și Târgu Frumos, condamnați la închisoare

Doi tineri, unul din Hârlău și unul din Târgu Frumos, își vor petrece următoarea perioadă din viață după gratii, în urma unor fapte care încalcă legea. Ei au fost depistați marți, 16 martie, de polițiști și duși în Penitenciarul Iași, în urma unor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea de câte un an fiecare.

Potrivit comunicatului de presă trimis de IPJ Iași „la data de 16 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Frumos au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de un an închisoare, emis de Judecătoria Paşcani, pe numele unui bărbat de 30 de ani.

În baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, bărbatul a fost depus în Penitenciarul Iaşi, în vederea executării pedepsei”.

De precizat este și faptul că unul dintre tineri, în vârstă de 28 de ani, a fost condamnat de Judecătoria Hârlău pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt.

Potrivit aceluiași comunicat de presă trimis de IPJ Iași „la data de 16 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău au depistat un tânăr de 28 de ani, pe numele căruia Judecătoria Hârlău a emis un mandat de executare a pedepsei de un an închisoare, fiind condamnat pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt.

În baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, tânărul a fost depus în Penitenciarul Iaşi, în vederea executării pedepsei”.

Mandatele de executare a pedepsei închisorii au fost puse în aplicare de oamenii legii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău și din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Frumos.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow