16.9 C
Paşcani
vineri, octombrie 7, 2022

Tineri cercetati pentru talharie

- Advertisement -

 

Polițiștii au identificat cinci tineri, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. iar in cursul zilei de astazi au fost adusi in fata procurorilor pascaneni

Polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Frumos au identificat cinci tineri, din comuna Lungani, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în noaptea de 28 mai a.c., cei cinci s-ar fi deplasat cu o autoutilitară în oraşul Târgu Frumos, iar ulterior, aflându-se pe raza orașului, ar fi deposedat prin acte de violență, un bărbat, de 45 de ani, de bani și telefonul mobil, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat, fiind restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 6 iunie a.c., cei cinci tineri bănuiți de comiterea faptei au fost reținuți de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Iași.

La data de 7 iunie a.c., aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani, cu propuneri legale.

Cercetările continuă.

 

SURSA: IPJ IASI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow