More

  Tineri bătuți și tentative de suicid

  Array

  Nici week-endul trecut nu a fost unul liniștit pentru medicii pășcănenii. Aceștia s-au confruntat cu cazuri de agresiuni fizice sau tentative de sinucidere.

  De exemplu, un tânăr de 19 ani din comuna Cristești a ajuns pe mâinile medicilor în dimineața zilei de 22 noiembrie la ora 3:48. Acesta prezenta mai multe contuzii la nivelul corpului. De asemenea, băiatul se afla în stare avansată de ebrietate.

  Și un alt tânăr de 17 ani din Pașcani a necesitat îngrijiri medicale, după ce a fost bătut.  Adolescentul a ajuns la CPU din Pașcani cu traumatism cranio-facial cauzat de lovituri primite în regiunea capului.

  După investigațiile amănunțite s-a constatat că tinerii nu necesită spitalizare și au fost lăsați să meargă acasă.

  O pășcăneancă în vârstă de 51 ani a încercat să se sinucidă. După o ceartă mai aprigă în familie, cuprinsă de gânduri negre femeia a înghițit câteva pastile pe care le avea prin casă. Din fericire a fost găsită la timp de un membru al familiei care a chemat Ambulanța.

  Echipajul medical a transportat-o pe femeie la Spitalul Municipal, unde i s-au făcut manevrele necesare în astfel de cazuri, reușind în acest fel să îi salveze viața.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI