More

  Tineri bătuți au ajuns pe patul de spital

  Array

  Zi cu ghinion pentru 3 bărbaţi. Aceştia au ajuns duminică, 10 aprilie la Spitalul Municipal de Urgenţă cu numeroase lovituri la cap şi corp după ce au fost implicaţi în altercaţii violente.

  Unul dintre ghinionişti este un bărbat de 38 ani din comuna Vânători. Acesta a fost bătut până la leşin de prietenii de pahar. Martorii care au văzut întreaga scenă au solicitat ajutor medical prin numărul de urgenţă 112 iar un echipaj sosit la faţa locului l-a transportat pe rănit la CPU. Nefericitul moment a avut loc duminică dimineaţă în jurul orei 5.00.

  Tot pe patul de spital a ajuns şi un tânăr de 22 ani din Boureni, Moţca. Bărbatul a fost adus la CPU de o Ambulanţă aseară în jurul orei 20.00. Acesta nu a vrut să le spună medicilor cine l-a bătut şi motivul. În urma investigaţiilor medicale s-a constatat că tânărul prezenta multiple traumatisme la cap şi faţă, contuzie de coloana vertebrală şi entorsă la mâna stângă. După tratamentul recomandat în astfel de cazuri bărbatul a părăsit unitatea medicală.

  Tot pe 10 aprilie, la ora 3.20 un bărbat de 30 ani din Dumbrăviţa, Ruginoasa a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost bătut. După investigaţii s-a constatat că rănile nu sunt grave şi a fost lăsat să plece acasă.
  Până acum nici unul dintre cei 3 bărbaţi nu a făcut plângere la Poliţie, însă au la dispoziţie 90 de zile pentru a face acest lucru.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet