18.5 C
Paşcani
vineri, septembrie 30, 2022
Array

Tineri arestați pentru furt. Ei au sustras mai multe bunuri din biserici si case

- Advertisement -

Hoţii care au spart mai multe biserici şi locuinţe de pe raza comunelor Lungani şi Bălţaţi au fost reţinuţi de poliţişti şi îşi vor petrece următoarele 30 de zile după gratii. Faptele lor au fost făcute în mai multe zile. Ei au fost lăsaţi nesupravegheaţi de familie, nu realizează venituri şi sunt cercetaţi şi în alte dosare. Unul dintre hoţi este minor.

Pentru 30 de zile au fost arestaţi cei doi tineri din comuna Lungani, L.A.C. şi D.M.I., care au spart mai multe biserici şi locuinţe pe parcursul a trei luni de zile de unde au sustras bani, obiecte de cult religios, sticle de vin, produse alimentare, dar şi covoare, aparatură electronică.

Procurorii din Paşcani au formulat propunere de arestare preventivă pentru cele 5 infracţiuni de furt calificat. Este vorba despre fapte comise în perioada august – octombrie a.c. Mai exact, ei au spart trei biserici din comunele Lungani şi Mădârjești, de unde au sustras bani, sticle de băuturi alcoolice, icoane.

Şi pentru că nu au reuşit să-i depisteze poliţiştii, tinerii au mai dat o spargere. De această dată la locuinţa unei familii. Ei au escaladat şi forţat un geam al casei de unde au sustras trei televizoare, un laptop, două tablete şi boxe audio, prejudiciul fiind de aproximativ 2.000 de lei. Proprietarea nu era în casă în momentul spargerii. Ea plecase de câteva zile din ţară. Sesizarea a fost făcută prin 112 de către sora păgubitei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au condus la sediul poliţiei pentru audieri, doi tineri, de 17 ani, respectiv 18 ani, despre care s-a stabilit că sunt bănuiţi de comiterea faptei, prejudiciul cauzat fiind recuperat în totalitate.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow