More

  Tineri arestați pentru furt. Ei au sustras mai multe bunuri din biserici si case

  Array

  Hoţii care au spart mai multe biserici şi locuinţe de pe raza comunelor Lungani şi Bălţaţi au fost reţinuţi de poliţişti şi îşi vor petrece următoarele 30 de zile după gratii. Faptele lor au fost făcute în mai multe zile. Ei au fost lăsaţi nesupravegheaţi de familie, nu realizează venituri şi sunt cercetaţi şi în alte dosare. Unul dintre hoţi este minor.

  Pentru 30 de zile au fost arestaţi cei doi tineri din comuna Lungani, L.A.C. şi D.M.I., care au spart mai multe biserici şi locuinţe pe parcursul a trei luni de zile de unde au sustras bani, obiecte de cult religios, sticle de vin, produse alimentare, dar şi covoare, aparatură electronică.

  Procurorii din Paşcani au formulat propunere de arestare preventivă pentru cele 5 infracţiuni de furt calificat. Este vorba despre fapte comise în perioada august – octombrie a.c. Mai exact, ei au spart trei biserici din comunele Lungani şi Mădârjești, de unde au sustras bani, sticle de băuturi alcoolice, icoane.

  Şi pentru că nu au reuşit să-i depisteze poliţiştii, tinerii au mai dat o spargere. De această dată la locuinţa unei familii. Ei au escaladat şi forţat un geam al casei de unde au sustras trei televizoare, un laptop, două tablete şi boxe audio, prejudiciul fiind de aproximativ 2.000 de lei. Proprietarea nu era în casă în momentul spargerii. Ea plecase de câteva zile din ţară. Sesizarea a fost făcută prin 112 de către sora păgubitei.

  În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au condus la sediul poliţiei pentru audieri, doi tineri, de 17 ani, respectiv 18 ani, despre care s-a stabilit că sunt bănuiţi de comiterea faptei, prejudiciul cauzat fiind recuperat în totalitate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  Prețurile la benzină și motorină au crescut. Scumpirea va avea efecte în lanț pentru români

  Creșterile sunt cauzate de majorarea accizelor Până și cea mai ieftină benzinărie vindea azi carburanții cu 5 lei pe litru. Mai precis, un litru...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI