More

  Tinere valori din Pașcani. Laura Cornei are nevoie de voturile noastre

  Array

  O elevă de 16 ani a fost nominalizată recent în cadrul unei competiții regionale ce pune în lumină oamenii valoroși, care aduc prestigiu țării și comunităților din care fac parte. Tânăra Laura Cornei din Pașcani se află în topul Campaniei ”Oamenii Timpului” de anul acesta și are nevoie de voturile noastre.

  Laura Cornei, elevă în clasa a X-a la Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea” din Pașcani a fost nominalizată la categoria ”Tinere Valori” în cadrul campaniei regionale ”Oamenii Timpului” pentru un premiu de excepție obținut anul acesta la Oxford, în cadrul unei competiții internaționale de dezbateri. Tânăra ambițioasă, s-a remarcat încă din primii ani de gimnaziu prin rezultate frumoase obținute la mai multe discipline: matematică, franceză și engleză, însă nominalizarea din cadrul acestei campanii se datoreză medaliei de aur obținute anul acesta la un concurs internațional de dezbateri.

  Laura Cornei a obținut medalia de aur în cadrul secțiunii International Secondary Schools Debate, Best Group Contribution (în colaborare cu șase tineri din China, Filipine, Marea Britanie, Belgia și Italia), argumentând ideea că actualul sistem mondial de învățământ nu este sustenabil (Will Current Sustainability Education Lead to a Sustainable Future?). La competiția internațională de dezbateri de anul acesta au participat tineri din 43 de state, iar Laura a fost singura reprezentantă a României, alături de Daniela Orășanu, coordonatoarea Clubului de dezbateri ”Narnia Logic” din Pașcani.
  Campania ”Oamenii Timpului” vizează evidențierea unor oameni cu rezultate deosebite în diferite domenii din Regiunii Nord-Est a României, precum și a orașelor Chișinău (Republica Moldova) și Cernăuți (Ucraina), demersul mediatic vizând procesul de recunoaștere națională și internațională a personalităților din respectivele comunități.

  Precizăm că acest proiect de promovare a oamenilor de valoare pentru obținerea recunoașterii și notorietății publice a fost inițiat de revista de cultură contemporană ”Timpul”, organizat de Asociația Revistei ”Timpul” și susținută în calitate de producător de editura „Adenium”. Cei care doresc să o susțină prin vot, atât pe Laura Cornei, cât și pe ceilalți nominalizați pe diferite secțiuni, pot accesa site-ul campaniei: www.oameniitimpului.ro.

  Pentru a o susține pe Laura Cornei puteți intra pe link-ul de mai jos, la secțiunea ”Tinere valori”

  Perioada de propuneri s-a încheiat

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI