Pascaniul se poate mandri cu tineri deosebit de talentați!  Doua tinere talente pascanene au obtinut premii importante la Festivalul Naţional de Creaţie şi Interpretare „Mamaia Copiilor”. Talentul si pasiunea lor pentru muzica si-au spus cuvantul.

Este vorba despre Antonia-Ioana Rosu, care a obtinut premiul I la categoria de varsta 4-6 ani si Maria Oprea, care a obtinut mențiune la categoria de varsta 7-9 ani.

La evenimentul ajuns anul acesta la cea de-a 19-a editie, au participat aproape 200 de copii şi tineri talentati, cu varsta cuprinsa intre 4 şi 18 ani. Spectacolele au avut loc in perioada 5-7 septembrie, de la orele 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa.

Mentionam ca Festivalul de Creaţie şi Interpretare „Mamaia Copiilor” este, de aproape 20 de ani, unul dintre cele mai importante evenimente ale muzicii uşoare româneşti pentru copii şi tineret din România.  Prin Festivalul de Creatie si Interpretare „Mamaia copiilor” au fost promovate peste 300 de melodii noi, iar premianţii de la festival au reprezentat cu cinste România, în concursurile internaţionale.

 

 

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider