20.8 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

Captura de weekend: Tigari si alcool de contrabanda confiscate de politstii pascaneni

Actiunea desfasurata de catre politstii pascaneni din acest weekend a scos la iveala surprize. La un control in trafic a fost depistata o persoana din Piatra Neamt care avea in masina o cantitate mare de tigari si cativa litri de alcool ce nu detineau acte de provenienta.

Este vorba despre Gheorghe Bandravula de 28 ani din municipiul Piatra Neamt, care a fost oprit vineri 7 septembrie 2012, pe raza loclalitatii Miroslovesti pentru un control de rutina. Politistii au descoperit asupra sa un numar de 2960 de tigarete de provenienta Republica Moldova si 20 l de alcool.

Politstii pascaneni au chemat agentii vamali care au ridicat in vederea confiscarii cantitatea de tigari si alcool iar Gheorghe Bandravula a fost amendat cu suma de 20 000 ron.

Tot vineri, in comuna Halaucesti lucratorii din cadrul compartimentului de investigare a fraudei au depistat la societatea SC Strong Liliana SRL, o cantitate de 50 l de vin ce nu avea acte de provenienta, iar administratorul Francisc Damoc a fost sanctionat cu suma de 1000 ron si i s-a confiscat cantitatea de vin.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow