0.9 C
Paşcani
marți, martie 28, 2023
Array

Țigări, laptop și găini furate de hoți

Barul din centrul comunei Valea Seaca a cazut din nou prada hotilor. De aceasta data, infractorii au luat laptopul si zeci de pachete cu tigari. Patronul a ramas socat cand a vazut isprava si politistii veniti la fata locului au deja un cerc de suspecti. De aceasta data, hotii au luat si hardul, acolo unde erau stocate imaginile inregistrate de camerele de supraveghere amplasate in bar si in afara lui.

bar spart valea seaca

Barul si discoteca din Valea Seaca au fost din nou pradate de hoti. De aceasta data nu au mai gasit bani ci doar tigari. 70 de pachete au fost sustrase, iar o data cu ele si laptopul impreuna cu hardul. Politia are un cerc de suspecti.

Mentionam ca aceeasi societate a fost sparta si la sfarsitul lunii octombrie a.t. Atunci, autorul, un tanar de 19 ani din Ruginoasa a furat bani si tari, prejudicial fiind recuperat doar pe jumatate. Hotul s-a ales cu dosar penal pentru fapta comisa. – vezi video in material de mai jos

Tot noaptea trecuta, o familie de batranei din comuna Miroslovesti a fost pradata de hoti. Acestia au furat gainile din cotet. Politia face cercetari pentru identificarea autorilor.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow