16.7 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

Țigări de contrabandă și pepeni confiscați în târgurile din zona Pașcani

Razie politie4Actiune de amploare a politistilor pascaneni. De vineri si pana duminica, nu mai putin de 67 de agenti au actionat in municipiul Pascani si localitatile limitrofe, pentru combaterea actelor ilicite de comert si pentru depistarea celor care incalca legea.

Din cele 142 de sanctiuni date de lucratorii de politie, majoritatea au fost inregistrate pentru abateri al regimul rutier in numar de 78, un numar de 39 de cetateni au fost amendati dupa ce au tulburat ordinea si linistea publica, iar 25 de procese verbale au fost intocmite pentru acte ilicite de comert si nereguli la legea 333/2003, privind paza bunurilor.

In cadrul activitatii de amploare, au fost descoperite in cursul zilei de vineri, la targul organizat in comuna Lespezi, 200 de tigarete de contrabanda la Dorel P. in varsta de 35 de ani, din Botosani. Politistii au mai confiscat si 300 de kilograme de pepeni din targul din Halaucesti de la Gheorghe F., in varsta de 25 de ani, dupa ce acesta nu a prezentat acte de provenienta a marfii.

Ambii barbati au fost sanctionati cu 1.000 de lei amenda la legea 12 din 1991.

Totalul proceselor verbale intocmite cu ocazia actiunii se ridica la suma de 29.705 lei.

Alte articole