More

  Cozi interminabile pentru tichete sociale, la Primăria Pașcani

  Array

  Nervi întinşi la maxim în prima zi de depunere a actelor pentru tichetele sociale. Păşcănenii sunt nemulţumiţi deoarece au trebuit să aştepte câteva ore la cozile formate deşi au probleme de sănătate. Perioada de depunere a actelor este de două săptămâni urmând ca tichetele să fie tipărite şi împărţite păşcănenilor.
  Cozi interminabile pentru păşcănenii care vor să obţină un tichet social de 100 de lei. Încă de la primele ore ale dimineţii aceştia s-au aşezat la rând pentru a primi bilet de ordine, urmând apoi un alt rând pentru a li se face anchetă socială.

  Este şi cazul acestei femei. Mihaela Tibiță spune că are 2 ore jumătate de când stă la rând deşi a rugat personalul care asigura ordinea să o lase să intre deoarece are probleme grave de sănătate ce nu îi permit să stea mult în picioare.

  Printre sutele de păşcăneni se află şi Viorica Andrei. Ea spune că e primul an când se încadrează în condiţiile impuse pentru a primi un tichet social şi speră să reuşească să depună actele până la sfârşitul programului.

  Actele pentru tichetele sociale se depun în următoarele două săptămâni la Primăria Municipiului. Vor beneficia de acest ajutor păşcănenii ale căror venituri pe membru de familie este sub 450 lei. Valoarea unui tichet este de 100 lei şi vor fi împărţite înainte de Crăciun. Nu este un buget alocat deoarece toate persoanele care se încadrează în condiţiile impuse vor primi tichete cadou.

  Menţionăm că în fiecare an în luna decembrie Primăria Paşcani dă tichete valorice persoanelor care se află în dificultăţi financiare. Anul trecut au fost date aproximativ 1.200 de bonuri cu o valoare de 100 lei fiecare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile la benzină și motorină au crescut. Scumpirea va avea efecte în lanț pentru români

  Creșterile sunt cauzate de majorarea accizelor Până și cea mai ieftină benzinărie vindea azi carburanții cu 5 lei pe litru. Mai precis, un litru...

  Centru de vaccinare pentru profesori la Târgu Frumos. Peste 500 de persoane s-au vaccinat la centrul din Pașcani

  Noutati in ceea ce priveste cea de-a doua etapa a campaniei de vaccinare. Incepand cu 8 februarie a.c., Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta...

  Anunt licitatie spatiu Pascani

  SCM GR I MUNCA COLECTIVA Pascani anunta scoaterea la licitatie pentru vanzare a spatiului in suprafata de 96,46 mp, situat in Pascani, strada Gradinitei, nr...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI