More

  Tichete de vacanta pentru bugetari

  Array

  Veste buna pentru angajatii de la stat. In curand, ei vor primi tichete de vacanta in valoare de maxim 5.100 lei. Le vor putea folosi numai in tara, inclusiv in pensiuni agroturistice, insa nu vor putea fi facute cadou altor persoane, potrivit proiectului de lege votat astazi de Camera Deputatilor.

  Valoarea unui tichet nominal pentru bugetari, va ajunge de pana la sase salarii minime pe economie.
  Ele vor fi date in institutiile publice, regiile autonome, companii nationale si societati comerciale la care statul este actionar majoritar.

  “Prestarea serviciilor achiziţionate prin intermediul voucherelor de vacanţă se face în unităţi turistice, autorizate de Autoritatea Naţională pentru Turism. Angajatul care beneficiază de vouchere de vacanţă nu mai beneficiază de prima de vacanţă în cursul anului fiscal sau de bilete de odihnă, acordate potrivit Legii nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificările şi completările ulterioare”, au mai stabilit deputaţii.

  Potrivit parlamentarilor, aceasta masura inlocuieste primele de vacanta si totodata, va reprezenta un sprijin pentru operatorii din turism.
  Tichetele sunt acordate de Autoritatea Naţională pentru Turism. Acestea au perioadă de valabilitate până la data de 31 decembrie a anului în care a fost emis.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Soferita linsata de un grup de romi, pe strada Moldovei – VIDEO

  Scandal urias in centrul municipiului Pascani. In acesta seara ,pe strada Moldovei, un grup de cetateni de etnie roma a inconjurat o femeie si...

  Doi profesori de la „Sadoveanu”, confirmați pozitiv cu SARS-COV2

  Doi profesori de la Colegiul National Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani au fost confirmati pozitiv cu virusul SARS-COV 2. Unul dintre ei a aflat...

  Pășcănenii nu știu cine sunt beneficiarii de ajutoare de la Uniunea Europeană

  Desi Primaria Pascani a inceput distribuirea pachetelor alimentare de la Uniunea Europeana, multi pascaneni cu probleme sociale nu stiu daca se mai afla sau...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp