21 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Tichete de Paşte pentru familiile sărace din Paşcani

primarie audiente

Cateva sute de familii sarace din Pascani vor primi tichete valorice in cuantum de 50 de lei de la Primaria Pascani, pentru a avea ce pune pe masa, de Paste. Dumitru Pantazi, primarul orasului a spus ca inca nu se stie cand vor fi distribuite si daca vor mai mult de 600, pentru ca asteapta o lista de la seful Serviciului de Asistenta Sociala, Adrian Hariga.

Desi ar fi peste 2.000 de persoane in situatii dificile, doar 600 de vouchere vor fi imparite categoriilor defavorizate, de la pensionarii cu venituri de pana la 400 de lei lunar, persoanele care primesc ajutor social conform Legii 416 pana la asistentii personali si insotitorii persoanelor cu handicap, aflati in evidentele Primariei. Mentionam ca deocamdata nu vor fi alocati bani pentru tichete, cele 600 de vouchere ramand de anul trecut, dinaintea sarbatorilor de iarna. Cu astfel de bonuri, beneficiarii îşi pot cumpăra produse alimentare de la magazine de cartier.

Mentionam ca in luna decembrie a anului trecut, Primaria Pascani a impartit 4.000 de tichete valorice, asistatilor social, persoanelor cu handicap si pensionarilor cu venituri mici. Pentru acordarea acestor tichete, Primaria a scos de la bugetul local, 2 miliarde de lei vechi, numarul beneficiarilor aflati in evidentele Primariei fiind de peste 2.000 de persoane. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow