18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Tg Frumos – Finaliștii competiției de scrabble

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Tineri pasionați de cuvinte și-au arătat măestria la cea mai recentă competiție de scrabble ce a avut loc la Târgu Frumos. Au participat și de la Cluj sau Iași. Un băiat a reușit să obțină cele mai multe puncte. Participanții au primit diplome, medalii și un mic premiu pentru devotamentul lor.

Duminică, 13 martie, începând cu ora 9.00, la Liceul Teoretic “Ion Neculce” 17 tineri au primit startul pentru concursul care s-a desfășurat în șase runde. Aceasta a fost prima etapă a Campionatului Național de scrabble în limba engleză. Participanții au fost de la Argus Târgu Frumos, club organizator, Preventis Iaşi, West Moldavia Paşcani şi Universitatea Cluj.

După o competiție strânsă, cel mai mare punctaj a fost obținut de Iustin Enea, 769 și Ana Delia Diac, 607.

La final, competitorii au primit diplome de participare, iar primii zece clasați au primit medalii și căni. Următoarele competiții vor avea loc la Iași, în luna iulie, iar etapa finală va avea loc în luna noiembrie.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
19.5 °
17.8 °
89 %
1.2kmh
5 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI