18.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Testări gratuite pentru prevenirea cancerului de col uterin pentru femeile din comuna Vânători

Testările vor avea loc în cadrul proiectului „ONCOPREV – Fii responsabilă de sănătatea! Prevenție, depistare, diagnostic și tratament precoce al cancerului de col uterin”, derulat de Institutul Regional de Oncologie Iași în județele din nord estul țării, împreună cu Fundația Enable România.
Echipa medicală va ajunge în data de 13 mai 2022 cu Unitatea Mobilă de Screening, dotată cu aparatură și materiale sanitare precum un cabinet ginecologic, la Hârtoape.
Femeile cu vârsta între 25 și 64 de ani sunt așteptate la Centrul de zi din localitatea Hârtoape (Poienița), în intervalul orar 09.00 – 11.30 pentru testări în cadrul proiectului de screening.
Doamnele și domnișoarele trebuie să aibă la ele doar cartea de identitate în original și copie și să se pregătească așa cum fac pentru un consult ginecologic. Li se vor prelua secreții de la nivelul colului.
Pentru programări puteți suna la următoarele numere de telefon:
0764.488444; 0755.456534; 0746757640 .
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi text care spune „UNIUNEAEUROPEANĂ ONCOPREV Fii responsabilă de sănătatea ta! Prevenție, depistare, diagnostic atament precoce al cancerului deco uterin- Cod SMIS: Proiect cofinanÈat FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul OperaÈional Capital Uman 2014- 2020 RESPONSABILA DE SANATATEA TA Faci atât de multe lucruri pentru ceilalți. E TIMPUL SĂ FACI UNUL ȘI PENTRU TINE! GRATUIT pentru persoane neasigurate (fără bilet trimitere sau card de sănătate) VINO pentru un TEST GRATUIT de prevenție acancerului de cO uterin! Partener Fundația Enable România Institutul lasi Regionalde IRO Oncologie”
Ar putea fi o imagine cu text

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow