17.4 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022
Array

Test de pricepere: evitarea gropilor din asfalt. Şoferii îşi rup maşinile, din cauza drumurilor stricate

Test de indemanare pentru soferii care circula prin municipiul Pascani. Temperaturile pozitive din ultimele zile au dezghetat strazile si totodata, au aparut gropi adanci in asfalt. Conducatorii auto sunt nevoiti sa fac slalom pe sosea pentru a evita sa isi avarieze autoturismele.

 

Nici nu a venit primavara si deja au aparut gropile in sosea. In unele zone din muncipiul Pascani, soferii trebuie sa fie foarte atenti pentru a nu intra cu rotile masinilor in adevarate cratere. O astfel de situatie este la intersectia strazilor Moldovei cu Gradinitei, la intrarea in oras. Conducatorii auto incetinesc sau chiar intra pe contrasens pentru a nu lua din plin gropile din asfalt, dar nu de fiecare data reusesc sa evite.

Nu este singura zona cu probleme. Si in apropierea societatii TE-ROX  este spart asfaltul, de data aceasta, in urma unor lucrari efectuate. Si exemplele pot continua.

Nu se stie inca ce strazi vor fi asfaltate sau reparate in aceasta primavara la Pascani. Potrivit celor spuse de purtatorul de cuvant al Primariei Pascani, Cristian Menegon, nu este inca finalizat programul pentru lucrarile din acest an.

Mentionam ca aproape dupa fiecare sezon rece, pe drumuri apar gropi ce devin adevarate capcane pe care soferii abia reusesc sa le evite.

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow