3.6 C
Paşcani
joi, decembrie 2, 2021

Teroare pe DJ 208 L Pașcani-Miroslovești. Trafic greu, nu sunt marcaje, fisuri în pereți locuințelor din cauza trepidatiilor

Teroare pe un drum judetean asfaltat in urma cu circa un an de zile. DJ 208 L care face legatura dintre Pascani si comuna Miroslovesti a inceput sa se degradeze tot mai mult din cauza traficului greu. Mai mult, localnicii din Miroslovesti au trimis adrese catre primarie prin care se plang de faptul ca peretii locuintelor incep sa se fisureze din cauza trepidatiilor zilnice.

 


Autoritatile locale au cerut Consiliului Judetean Iasi si Directiei de Drumuri Judetene Iasi, prin doua adrese oficiale, sa ia masuri pentru stoparea acestui fenomen.

„ (…) De asemenea, va informam de inexistenta marcajelor rutiere axiale, treceri de pietoni si semnalizarea acestora, montarea de limitatoare de viteza in dreptul institutiilor publice, aspecte sesizate prin adresa nr. 754/28.09.2021 emisa de Scoala Gimnaziala Miroslovesti (…), prin care se pot produce evenimente neplacute”, se mai arata in document.

Sursa Facebook

De precizat este faptul ca traficul greu s-a intensificat pe acest tronson de drum, in special, de cand au inceput lucrarile la podul de la Scheia, iar camioanele au fost nevoite sa foloseasca rute ocolitoare.

In urma cu cateva saptamani a avut loc si un accident rutier pe drumul judetean 208 L, in care un vehicul de mare tonaj a intrat frontal intr-o masina, dupa o depasire.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

S-a deschis depozitul de brazi naturali în Pașcani

Au aparut brazii naturali de vanzare in municipiul Pascani. De vineri, 26 noiembrie, s-a deschis depozitul de...

Două transformatoare pentru energie electrică ar urma să fie puse în cartierul Aerodrom

Vesti bune pentru cetatenii din cartierul Aerodrom, care nu au retea de iluminat in zona unde si-au...

Căsuțele pentru Târgul de Crăciun au ajuns la Pașcani. Manifestarea a fost aprobată de Consiliul Local

Primaria Pascani se pregateste sa amenajeze Targul de Craciun, prima editie, pe esplanada municipiului. In aceste zile...

Programul centrului de vaccinare se modifică de săptămâna viitoare. De luni până duminică, între orele 8-20

Programul centrului de vaccinare se modifica, din nou, dupa ce Primaria Pascani a anuntat ca a angajat...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI