More

  Teribilismul unor tineri pascaneni. Urineaza langa biserica si rastoarna pubele de gunoi (VEZI VIDEO)

  Array

  tineri teribilismSistemul de supraveghere implementat in zona vale incepe sa dea roade. Patru tineri pascaneni au fost surprinsi in timp ce isi faceau nevoile langa o institutie de cult si imprastiau gunoiul pe scarile mici din Municipiu.

  Dupa ce au petrecut impreuna, in seara zilei de sambata, patru pascaneni au decis sa se distreze in drum spre casa. Urcand pe scarile mici din zona vale, acestia au inceput sa urineze in dreptul bisericii “Adormirea Maicii Domnului”, moment in care au fost observati de operatorul de servici al sistemului de supraveghere cu camere.

  Nu mult, dupa aceasta isprava, tinerii au observat la jumatatea scarilor, o pubela de gunoi. Acestia nu au mai stat pe ganduri si cu multa indemanare au rasturnat recipientul imprastiind gunoiul pe jos.
  Nu la fel de pusi pe glume, au fost si agentii Politiei Locale care i-au identificat pe teribilisti, in zona bancii BCR, dupa ce au fost anuntati de catre colegul lor.

  Andrei Cristian Berbece, de 20 ani, Constantin Tarcan, de 24 ani, Ionut Tudosa, de 19 ani, si Valentin Alexandru Hutanu de 26 ani, toti din Pascani, au primit cate o amenda de 500 de lei, iar acum unii din ei vor trebui sa dea explicatii si parintilor pentru manifestarile lor bizare.
  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=HHgBob94vzE&w=420&h=315]

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Începe vaccinarea personalului din învățământ. La Pașcani nu este nici un centru special pentru cadrele didactice

  De joi, 25 februarie a.c.m, incepe vaccinarea personalului din invatamant din judetul Iasi. Programarea se va realiza prin intermediul unităților de învățământ. Solicitările personalului...

  Primăria Pașcani anunță începerea campaniei de curătenie de primăvară în oraș

  Mai sunt cateva zile pana la prima luna de primavara, iar Primaria municipiului Pascani a anuntat ca va incepe campania de curatenie in oras....

  Cum puteți trimite sesizări la Primăria Pașcani

  Primaria Pascani a trimis un comunicat de presa despre modalitatile prin care cetatenii pot trimite sesizari catre administratia locala. Oamenii au mai multe variante,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp