17.2 C
Paşcani
joi, septembrie 28, 2023
Array

Teribilismul unor tineri pascaneni. Urineaza langa biserica si rastoarna pubele de gunoi (VEZI VIDEO)

tineri teribilismSistemul de supraveghere implementat in zona vale incepe sa dea roade. Patru tineri pascaneni au fost surprinsi in timp ce isi faceau nevoile langa o institutie de cult si imprastiau gunoiul pe scarile mici din Municipiu.

Dupa ce au petrecut impreuna, in seara zilei de sambata, patru pascaneni au decis sa se distreze in drum spre casa. Urcand pe scarile mici din zona vale, acestia au inceput sa urineze in dreptul bisericii “Adormirea Maicii Domnului”, moment in care au fost observati de operatorul de servici al sistemului de supraveghere cu camere.

Nu mult, dupa aceasta isprava, tinerii au observat la jumatatea scarilor, o pubela de gunoi. Acestia nu au mai stat pe ganduri si cu multa indemanare au rasturnat recipientul imprastiind gunoiul pe jos.
Nu la fel de pusi pe glume, au fost si agentii Politiei Locale care i-au identificat pe teribilisti, in zona bancii BCR, dupa ce au fost anuntati de catre colegul lor.

Andrei Cristian Berbece, de 20 ani, Constantin Tarcan, de 24 ani, Ionut Tudosa, de 19 ani, si Valentin Alexandru Hutanu de 26 ani, toti din Pascani, au primit cate o amenda de 500 de lei, iar acum unii din ei vor trebui sa dea explicatii si parintilor pentru manifestarile lor bizare.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=HHgBob94vzE&w=420&h=315]

Alte articole