More

  Teribilismul unor tineri pascaneni. Urineaza langa biserica si rastoarna pubele de gunoi (VEZI VIDEO)

  Array

  tineri teribilismSistemul de supraveghere implementat in zona vale incepe sa dea roade. Patru tineri pascaneni au fost surprinsi in timp ce isi faceau nevoile langa o institutie de cult si imprastiau gunoiul pe scarile mici din Municipiu.

  Dupa ce au petrecut impreuna, in seara zilei de sambata, patru pascaneni au decis sa se distreze in drum spre casa. Urcand pe scarile mici din zona vale, acestia au inceput sa urineze in dreptul bisericii “Adormirea Maicii Domnului”, moment in care au fost observati de operatorul de servici al sistemului de supraveghere cu camere.

  Nu mult, dupa aceasta isprava, tinerii au observat la jumatatea scarilor, o pubela de gunoi. Acestia nu au mai stat pe ganduri si cu multa indemanare au rasturnat recipientul imprastiind gunoiul pe jos.
  Nu la fel de pusi pe glume, au fost si agentii Politiei Locale care i-au identificat pe teribilisti, in zona bancii BCR, dupa ce au fost anuntati de catre colegul lor.

  Andrei Cristian Berbece, de 20 ani, Constantin Tarcan, de 24 ani, Ionut Tudosa, de 19 ani, si Valentin Alexandru Hutanu de 26 ani, toti din Pascani, au primit cate o amenda de 500 de lei, iar acum unii din ei vor trebui sa dea explicatii si parintilor pentru manifestarile lor bizare.
  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=HHgBob94vzE&w=420&h=315]

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI