5.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 7, 2022

Terenul pentru parcul industrial Pascani, preluat de CJ Iasi. Investitia ar trebui sa inceapa cel tarziu in patru ani de zile

Legislativul judetului Iasi a preluat in domeniul public suprafata de teren pusa la dispozitie de municipiul Pascani in vederea amenajarii unui parc industrial. Investitia ar urma sa inceapa cel tarziu in urmatorii patru ani de zile, iar pana atunci ar trebui identificate sursele de finantare si stabilite conditiile tehnice. Proiectul de hotarare a fost aprobat de toti consilierii judeteni.

O hotarare similara a fost aprobata si de Consiliul Local Pascani in sedinta ordinara din luna august a.c. Municipalitatea a pus la dispozitia Consiliului Judetean Iasi o suprafata de teren 579 500 mp pe o parcele de pasune din apropierea suburbiei Sodomeni.

Odata cu preluarea terenului, Consiliul Judetean ar urma sa asigure toate cheltuielile necesare pentru amenajarea parcului industrial, inclusiv cele de proiectare sau pentru schimbarea folosintei terenului care acum este pasune. De asemenea Primăria Pașcani trebuie sa asigure accesul la utilitățile publice, investițiile necesare urmând a fi realizate din bugetul local.

Foto: Marius Danga, vicepreședinte CJ Iași

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow