Daca aveti intre 18 si 35 de ani, sunteti pascaneni si va doriti ca in 2019 sa va construiti o casa, trebuie sa stiti ca puteti obtine teren gratuit de la Primarie. Administratia locala pune la dispozitia tinerilor, 28 de loturi a cate 300 de metri patrati, pe strada Morilor si in suburbia Gastesti, pentru a-si ridica o locuinta.

Dosarele pot fi depuse la sediul primariei de pe strada Stefan cel Mare, din municipiu, iar cei care au dus actele anul trecut, trebuie sa stie ca e necesar sa le actualizeze, anunta reprezentantii administratiei.

Principala conditie pe care trebuie sa o indeplineasca solicitantii, pe langa cea de varsta, este de a nu fi proprietari a unei locuinte sau a unui teren destinat pentru constructia unei case. Cei care vor fi admisi, vor primi terenurile in primavara, pentru a putea incepe lucrarile.

Mentionam ca din comisia de atribuire a terenurilor fac parte viceprimarul municipiului, Gabriela Nedelcu, consilierii locali Ioan Danu si Ciprian Pintilie, Bogdan Lungu si Gheorghe Chiper Cotet.

 

 

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
Slider