More

  Teren de sport pentru sute de elevi din Ruginoasa

  Peste 200 de elevi din comuna Ruginoasa se vor bucura în curând de un teren de sport modern, unde copiii pot face mişcare într-un spaţiu la standarde europene. De câteva zile a început amenajarea investiţiei lângă Şcoala Gimnazială “Alexandru Ioan Cuza”, din centrul localităţii de reşedinţa. Va fi aşezat gazon sintetic şi se va pune şi nocturnă.

  Se lucrează la foc continuu pentru amenajarea unui teren de sport lângă Şcoala Gimnazială “Alexandru Ioan Cuza”, din Ruginoasa. Investiţia este finanţată în totalitate din bugetul local al comunei şi are o valoare de circa 180.000 de lei fără TVA.

  Potriviti celor spuse de primarul comunei, Danut Nechifor, terenul va avea 40 de metri lungime şi 20 de metri lăţime, va fi cu gazon sintetic, împrejmuit şi cu nocturnă. Lucrările ar urma să fie finalizate până la sfârşitul acestei luni, când circa 200 de elevi se vor putea bucura de un spaţiu modern unde să facă mişcare în cadrul orelor de sport şi nu numai.

   

   

  Menţionăm că în Ruginoasa este şi o baza sportivă, cu vestiare şi duşuri, unde se antrenează atât grupele de copii pentru fotbal, cât şi echipa localităţii care joacă în liga a IV-a. Inaugurarea acestei investiţii a avut loc în urmă cu patru ani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet