14.4 C
Paşcani
joi, iunie 8, 2023

Teren de sport pentru sute de elevi din Ruginoasa

Peste 200 de elevi din comuna Ruginoasa se vor bucura în curând de un teren de sport modern, unde copiii pot face mişcare într-un spaţiu la standarde europene. De câteva zile a început amenajarea investiţiei lângă Şcoala Gimnazială “Alexandru Ioan Cuza”, din centrul localităţii de reşedinţa. Va fi aşezat gazon sintetic şi se va pune şi nocturnă.

Se lucrează la foc continuu pentru amenajarea unui teren de sport lângă Şcoala Gimnazială “Alexandru Ioan Cuza”, din Ruginoasa. Investiţia este finanţată în totalitate din bugetul local al comunei şi are o valoare de circa 180.000 de lei fără TVA.

Potriviti celor spuse de primarul comunei, Danut Nechifor, terenul va avea 40 de metri lungime şi 20 de metri lăţime, va fi cu gazon sintetic, împrejmuit şi cu nocturnă. Lucrările ar urma să fie finalizate până la sfârşitul acestei luni, când circa 200 de elevi se vor putea bucura de un spaţiu modern unde să facă mişcare în cadrul orelor de sport şi nu numai.

 

 

Menţionăm că în Ruginoasa este şi o baza sportivă, cu vestiare şi duşuri, unde se antrenează atât grupele de copii pentru fotbal, cât şi echipa localităţii care joacă în liga a IV-a. Inaugurarea acestei investiţii a avut loc în urmă cu patru ani.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow