More

  Teren de fotbal modern la Ruginoasa

  Micii fotbaliști de la Ruginoasa vor avea un teren de fotbal modern. Aleșii județului au aprobat miercuri, în ședința ordinară a Consiliului Județean, organizată la Târgu Frumos, solicitarea de trecere din administrarea Consiliului Local al comunei Ruginoasa în administrarea C.J. Iași a suprafeței de 1725 mp pentru realizarea unui teren de fotbal acoperit.

  Sportivii vor avea astfel unde să se antreneze pe timp de iarnă. Totodată, aici se vor putea desfășura turnee de fotbal la care să poată participa echipe din zona Moldovei și nu numai.
  Primăria comunei Ruginoasa sprijină activitatea sportivă, asigurând baza materială pentru echipele de copii și juniori care participă la competiții sportive importante din țară organizate de Federația Română de Fotbal.


  Comuna Ruginoasa este printre puținele din țară care au înființat grupe de copii și juniori, înscrise în campionatul județean și național organizat de Federația Română de Fotbal. Pentru a putea face demersurile necesare alocării de fonduri proprii sau guvernamentale sau accesării de fonduri europene, este necesar ca terenul să fie în proprietatea sau administrarea Consiliului Județean.


  Trecerea din administrarea Consiliului Local Ruginoasa în administrarea Consiliului Județean a terenului de 1725 mp va fi făcută pentru o perioadă de 10 ani.
  În această lună, pentru a doua oară, echipa de juniori de la Ruginoasa, și-a adjudecat, titlul de campionă a judeţului Iaşi la această competiție, urmând să participe la campionatul național pe care anul trecut l-a și câștigat.

  Sursa Facebook Consiliul Judetean Iasi

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Vânători, comuna cu toate şcolile şi grădiniţele modernizate – VIDEO

  O comună din apropierea municipiului Paşcani are şcoli şi grădiniţe care arată mai bine decât multe unităţi de învăţământ de la oraş. Administraţia locală...

  Spitalul CF Paşcani, pregătiri pentru a primi bolnavi COVID

  Spitalul CF din Paşcani ar urma să devină suport COVID pentru primirea şi îngrijirea pacienţilor testaţi pozitiv sau suspecţi cu noul coronavirus. În cursul...

  Fară apă pe timpul nopții în Pașcani și suburbii

  Din cauza debitului insuficient de apă înregistrat la frontul de captare Moțca și în vederea refacerii rezervelor de apă potabilă în rezervoarele din municipiul...

  Opinii