More

  Terasele de la Ștrandul Municipal închiriate cu ziua. Anul viitor se aşteaptă investitori

  Array

  Dezbateri intense astăzi în şedinţa de Consiliul Local privind închirierea prin licitaţie a două loturi de teren ce sunt în incinta Ştrandul Municipal Paşcani pentru a fi amenajate terase.

  strand

  Consilierul Codrin Toma s-a arătat nemulţumit de faptul că la câteva săptămâni de când locaţia s-a deschis publicului, abia acum să fie organizata o licitaţie privind amenajarea unor terase acolo. Acesta, dar şi alţi consilieri au venit cu propunerea că să fie închiriată locaţia cu ziua sau să fie făcut contractul de inchiriere pe o perioada mai lungă, de până la 5 ani de zile.Consilierii care au susţinut această idee au fost Ioan Danu, Vasile Hăldan, Vasile Anton şi Marius Pintilie.

  Reprezentanţii admnistraţie locale au spus că întârziere se datorează functionarilor de la Biroul Achiziţii care au întârziat cu procedurile şi actele pentru iniţierea proiectul de hotărâre.

  In cadrul aceleasi dezbatri, viceprimarul orasului a anunţat că a fost dat la lucru, la Compartimentul Patrimoniu, si pregătirea documenatiei pentru concesionarea insulei şi luciului de apă din parcul municipal Peştişorul dar şi a ştrandului.

  Până la urmă proiectul privind închirierea prin licitaţie a două loturi de teren în incinta Ştrandului Municipal a fost votat, cu modificări, nu pe sezon, ci pe zile.

  Dezbaterile pot fi urmarite integral in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet