More

  Terasele de la Ștrandul Municipal închiriate cu ziua. Anul viitor se aşteaptă investitori

  Array

  Dezbateri intense astăzi în şedinţa de Consiliul Local privind închirierea prin licitaţie a două loturi de teren ce sunt în incinta Ştrandul Municipal Paşcani pentru a fi amenajate terase.

  strand

  Consilierul Codrin Toma s-a arătat nemulţumit de faptul că la câteva săptămâni de când locaţia s-a deschis publicului, abia acum să fie organizata o licitaţie privind amenajarea unor terase acolo. Acesta, dar şi alţi consilieri au venit cu propunerea că să fie închiriată locaţia cu ziua sau să fie făcut contractul de inchiriere pe o perioada mai lungă, de până la 5 ani de zile.Consilierii care au susţinut această idee au fost Ioan Danu, Vasile Hăldan, Vasile Anton şi Marius Pintilie.

  Reprezentanţii admnistraţie locale au spus că întârziere se datorează functionarilor de la Biroul Achiziţii care au întârziat cu procedurile şi actele pentru iniţierea proiectul de hotărâre.

  In cadrul aceleasi dezbatri, viceprimarul orasului a anunţat că a fost dat la lucru, la Compartimentul Patrimoniu, si pregătirea documenatiei pentru concesionarea insulei şi luciului de apă din parcul municipal Peştişorul dar şi a ştrandului.

  Până la urmă proiectul privind închirierea prin licitaţie a două loturi de teren în incinta Ştrandului Municipal a fost votat, cu modificări, nu pe sezon, ci pe zile.

  Dezbaterile pot fi urmarite integral in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI