1.3 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Tentativă de suicid la Tătăruși. O femeie s-a aruncat în fântână

O femeie din comuna Tatarusi a incercat sa-si puna capat zilelor, in aceasta dupa amiaza. Din primele informatii detinute de catre reporterii infopresspascani.ro aceasta s-ar fi aruncat intr-o fantana. La fata locului au pornit mai multe echipaje, atat cei de la Serviciul de Ambulanta cat si cei de la Sectia de Pompieri Pascani.

Femeia, in varsta de 55 ani, se numeste Sandu Parascheva. Aceasta consumase alcool si se certase cu sotul ei Neculai. Nervoasa si pe fondul consumului de alcool femeia s-a gandit sa-si puna capat zilelor. Sotul si-a vazut nevasta sarind in fantana si a sunat la 112 pentru a solicita sprijin. La fata locului au venit si niste vecini care au ajutat-o pe femeie si au scos-o afara. Medicii de pe ambulanta i-au acordat primul ajutor si mai apoi au transportat-o la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani pentru ingrijiri medicale.

La ora actuala pacienta se afla in afara oricarui pericol. Din spusele cunoscutilor nu este pentru prima data cand Parascheva incearca sa-si puna capat zilelor, conform celor de la infopresspascani.ro

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow