5.8 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
Array

Tentativă de omor în cazul tânărului înjunghiat lângă Catedrala din Paşcani (VEZI VIDEO)

Tanar injunghiatFinal de ancheta in cazul tanarului injunghiat in zona Catedralei din Pascani. In cursul zilei de ieri, procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi au decis trimiterea in judecata a agresorului care a incercat sa ucida un om pentru simplul motiv ca n-a vrut sa-i plateasca o bere.

Acum, Claudiu Iulian Bitica, in varsta de 25 ani, va fi judecat pentru comiterea infractiunii de tentativa la omor calificat.

Incidentul s-a petrecut in data de 26 iulie 2012, in plina zi. Conflictul a degenerat cand Constantin Alexandru Gâtman in varsta de 21 de ani l-a urmarit pe agresor, pana la un taxi, dupa ce s-au luat la bataie intr-un bar de langa Catedrala. Cand a ajuns la masina Claudiu Iulian Bitica, din satul Gura Badilitei, a scos un cutit si l-a infipt in coastele pascaneanului.

Intregul incident a fost suprins de un reporter al televiziunii TV BIT, iar din imagini se observa starea grava in care se afla victima. La cateva zile, tanarul a suferit o interventie la un spital din Iasi, unde medicii i-au extirpat splina.

Din rechizitoriul intocmit de procurori, reiese ca agresorul l-a injunghiat pe prietenul de pahar dupa ce acesta refuzase sa ii dea o bere.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow