4.7 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Tentativă de omor cu tacul de biliard într-un bar din Hălăuceşti

Bărbatul agresat se afla în stare de ebrietate când a început să facă scandal într-un bar din Hălăuceşti. Un prieten al barmanului l-a lovit violent cu tacul de biliard în cap, fiind acum acuzat de tentativă de omor. Partea vătămată cere despăgubiri de 200.000 de lei.
Un bărbat de 26 de ani din Hăcăuceşti a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi fiind acuzat de tentativă la omor calificat. Alois Cojocaru este acuzat că ar fi pus în pericol viaţa unui consătean, pe care l-a bătut cu tacul de biliard punându-i în pericol viaţa.
Potrivit rechizitoriului, pe 11 februarie 2012 victima, Vasile Rotaru, se afla într-un bar din Hălăuceşti, în stare de ebrietate şi dornic să joace la aparatele mecanice. După ce a rămas fără bani, Rotaru i-a cerut barmanului să-l lase să joace pe datorie, numai că acesta nu a fost iniţial de acord. Supărat, clientul recalcitrant a lovit un alt tânăr din local şi a început să ameninţe celelalte persoane din birt. Când barmanul a vrut să intervină pentru a-l calma, Rotaru l-a lovit cu capul în gură. Reprezentantul barului l-a sunat atunci pe Alois Cojocaru, care a venit la faţa locului pentru a-l linişti pe Vasile Rotaru. După ce a văzut că ameninţările sale nu au efectul scontat, Cojocaru a luat un tac de pe o masă de biliard şi l-a lovit pe Vasile Rotaru de mai multe ori în zona capului. „Victima a căzut la pământ, iar inculpatul a continuat să o lovească peste mâini şi picioare“, spune Carmina Pascal, procuror-şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Continuare pe Ziarul de Iasi

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow