12.1 C
Paşcani
marți, mai 24, 2022
Array

Temperaturi ridicate in aceasta saptamana la Iasi

In aceasta perioada, temperatura aerului poate atinge si maxime de 30 grade Celsius, in timp ce vremea va fi in general frumoasa, fara sanse de precipitatii.

Iesenii vor avea astazi parte de o vreme frumoasa, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 11 grade Celsius si o maxima de 27 grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, vantul va sufla slab, iar umiditatea aerului va fi scazuta. Vremea se va mentine frumoasa si in cursul zilei de maine. Cerul va fi mai mult senin, iar temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 12 grade Celsius si o maxima de 27 grade Celsius. Vantul va sufla slab, iar umiditatea aerului se va mentine redusa. Astfel, miercuri cerul va fi senin, iar temperatura aerului ca fi cuprinsa intre o minima de 13 grade Celsius si o maxima de 28 grade Celsius.

Vantul va sufla slab, iar umiditatea aerului va fi in continuare redusa. Joi, temperatura aerului va atinge o maxima de 30 grade Celsius, in timp ce minima nu va scadea sub 14 grade Celsius. Cerul va fi senin, vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi in continuare scazuta. Vremea se va mentine frumoasa si spre sfarsitul saptamanii. Vineri, la Iasi se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 15 grade Celsius si o maxima de 28 grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, in timp ce sansele de precipitatii vor fi reduse, iar vantul va sufla moderat. Umiditatea aerului se va mentine in continuare scazuta.

Sambata, in Iasi se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 14 grade Celsius si o maxima de 28 grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului se va mentine scazuta. Duminica, iesenii vor avea parte de o vreme la fel de frumoasa, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 13 grade Celsius si o maxima de 27 grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi in continuare scazuta.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Se fac înscrieri la clubul pensionarilor din Pașcani

După doi ani de pandemie și restricții, lucrurile încep...

Ședință de Consiliu Local, joi, la Hârlău 

Legislativul local al orasului Hârlau se intruneste in sedinta...

Final de ani de liceu, la Colegiul Sadoveanu. Curs festiv la Primărie

S-a dat startul cursurilor festive pentru clasele terminale, a...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow