Array

Temperaturi ridicate în această săptămână în judeţul Iaşi

In aceasta saptamana la Iasi se vor inregistra temperaturi ridicate, cu mult peste normalul termic al perioadei • Vremea va fi in general frumoasa pe intreg parcursul saptamanii

Astazi, la Iasi, vremea va fi usor inchisa, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 13 grade Celsius si o maxima de 25 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, vantul va sufla slab, iar umiditatea aerului va fi usor ridicata. In schimb, maine, 15 septembrie, la Iasi vremea va fi ceva mai frumoasa. Temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 14 grade Celsius si o maxima de 26 grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, vantul va sufla moderat, iar umiditatea aerului se va mentine ridicata. Vremea se va mentine frumoasa si spre mijlocul saptamanii.

Astfel, miercuri se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 14 grade Celsius si o maxima de 26 grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, vantul va continua sa sufle moderat, iar umiditatea aerului se va mentine ridicata. Si joi, in Iasi se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 15 grade Celsius si o maxima de 27 grade Celsius. Cerul va fi senin, vantul va sufla moderat, iar umiditatea aerului se va mentine ridicata.

Sfarsitul saptamanii va aduce o vreme la fel de frumoasa, cu temperaturi destul de ridicate. Temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 14 grade Celsius si o maxima de 28 grade Celsius. Cerul va fi senin, vantul va sufla moderat, iar umiditatea aerului se va mentine ridicata. Sambata, in Iasi se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 14 grade Celsius si o maxima de 27 grade Celsius. Cerul se va mentine senin, vantul va sufla slab spre moderat, iar umiditatea aerului se va mentine ridicata in continuare. Duminica, 20 septembrie, iesenii vor avea parte in continuare de o vreme frumoasa. Temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 13 grade Celsius si o maxima de 25 grade Celsius. Cerul va fi senin, vantul va sufla slab spre moderat, iar umiditatea aerului se va mentine ridicata.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Hârlău, cereri de finanţare prin PNRR pentru reabilitarea termică a unor clădiri publice 

Aleșii locali ai orașului Hârlău au aprobat depunerea a trei proiecte, în cadrul Planului...

Primăria Pașcani vrea să cumpere autobuze electrice pentru transportul public

Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a inițiat astăzi un...

Cotnariul se înfrățește cu o comună de pe Prut

Demersuri pentru înfrățirea comunei Cotnari cu o comună de...

Dezbatere despre dezinformare și rolul educației media, la „Miron Costin” Pașcani

Săptămâna aceasta a debutat la "Miron Costin" din municipiul Pașcani cu un...