18.2 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022
Array

Temperaturi pozitive de Craciun in judetul asi

In preajma Craciunului temperaturile din judetul Iasi vor fi pozitive • Precipitatiile vor lipsi cu desavarsire pe toata durata saptamanii.

meteo

Astazi, in judetul Iasi vremea va fi in general inchisa, cu temperaturi cuprinse intre o minima de minus 1 grad Celsius si o maxima de 8 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, vantul va sufla slab, iar umiditatea aerului va fi destul de ridicata.

Maine, vremea va fi ceva mai placuta, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 3 grade Celsius si o maxima de 9 grade Celsius. Vantul va sufla slab pana la moderat, precipitatiile vor lipsi cu desavarsire, in timp ce umiditatea aerului se va mentine ridicata.

Si in mijlocul saptamanii vremea va fi destul de calda. Astfel, miercuri se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 0 grade Celsius si o maxima de 12 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, insa sansele de precipitatii vor fi egale cu zero.

Joi, 24 decembrie, in Ajunul Nasterii Domnului, in judetul Iasi temperatura va fi destul de mare pentru aceasta perioada a anului. Se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 1 grad Celsius si o maxima de 10 grade Celsius. In cea mai mare parte a timpului va fi senin, cantitatea de precipitatii fiind nula. Vantul va sufla slab, iar umiditatea aerului va fi ceva mai scazuta.

Vineri, in prima zi a Craciunului, se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 0 grade Celsius si o maxima de 5 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, vantul va sufla slab, iar umiditatea aerului va fi redusa.

Sambata, 26 decembrie, temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 2 grade Celsius si o maxima de 7 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, vantul va sufla slab, iar umiditatea aerului va fi ridicata.

Duminica, se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 1 grad Celsius si o maxima de 7 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, vantul va sufla slab, iar umiditatea aerului se va mentine ridicata.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow