More

  Televiziunea se învață de la vârste fragede la Pașcani VIDEO

  Array

  In lumina reflectoarelor s-au aflat astazi numerosi copii de clasa I care au luat contact cu activitatile dintr-o televiziune. Entuziasmul micutilor s-a simtit din prima clipa cand au sosit si au luat cu asalt studioul. Elevii si-au satisfacut curiozitatea de a afla ce sarcini are un reporter sau un cameraman si cum se face o stire sau un reportaj.

  Inca o activitate interesanta si utila cu ocazia evenimentelor dedicate „Scoala altfel”, un grup de elevi de clasa I au fost invitati la sediul televiziunii locale pentru a invata cum decurge o zi normala intr-un studio de televiziune.

  copiii au vizitat sediul tv bit

  Micutii s-au vazut pe rand pusi in pielea unui reporter sau cameraman si au avut ocazia sa simuleze prezentarea unei stiri sau a unui reportaj.

  La capitolul voci, elevii au constatat problemele lor de comunicare, iar coordonatorii lor au descoperit o metoda inedita de a le corecta aceste sincope. Vor aplica metoda inregistrarii si reproducerii vocii lor pentru ca ei, ascultand-o, sa-si poata da seama singuri de propriile probleme de vorbire.

  Evolutia ametitoare a tehnologiei, aparitia unor gadget-uri de specializare foto-video ce acum cativa ani pareau de domeniul science-fiction, precum si dorinta de a se afirma intr-un domeniu foarte apreciat si important, atrag din ce in ce mai multi tineri sa incerce o cariera in media si televiziune.

  articol scris de Alexandru Dandu www.bittv.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI