More

  Tehnică de control folosită la nunți. Problema gravă care ne afectează pe toți

  Array

  Cu toții am fost la o nuntă sau la alte petreceri unde muzica era dată tare.

  Acesta este motivul pentru care oamenii pleacă de la astfel de evenimente cu dureri de cap și cu vocea răgușită.

  Ca o reacție la perioada dinainte de 1989 când localurile se închideau la o oră devreme, iar muzica era dată în surdină pentru a nu deranja oamenii, iată că acum lucrurile s-au schimbat. Petrecerile care se fac astăzi țin toată noaptea, iar muzica bubuie în difuzoare.
  Problema este că după ce românii merg la o nuntă care ține uneori chiar și 12 ore, se întorc acasă cu dureri de cap, de gât și răgușiți de cât au țipat la colegul de masă pentru a se putea înțelege. De ce? Pentru că ciocanul, nicovala și scărița din urechea medie au niste mușchi care atunci când sunetul este prea puternic se contractă pentru a nu leza urechea internă. Când se contractă, nuanțele nu mai sunt transmise corect.

  Publicul este controlat

  Astfel, vocea proastă, în unele cazuri, a cântărețului nu va mai fi sesizată. Prin această manieră, publicul este controlat. Chiar dacă nu le place muzica de la respectiva nuntă sau dacă ar vrea să discute cu prietenii, pur și simplu nu ar putea din cauza volumului dat mult prea tare. Petrecăreții sunt obligați să îl asculte pe cântăreț, nesesizând nuanțele și greșelile artistului.

   

  Continuare pe  DCNEWS

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Focar de COVID-19 la secția de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgențe Pașcani

  Virusul COVID 19 a ajuns si intr-o sectie destinata copiilor de la Spitalul Municipal de Urgente Pascani. Directia de Sanatate Publica Iasi a anuntat...

  Dezbatere privind transportul public din Pașcani

  Primaria Municipiul Pascani propune spre dezbatere publica un proiect de hotarare ce prevede modificarea regulamentului de transport public local. In noua varianta este vorba...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp