14.4 C
Paşcani
joi, iunie 8, 2023
Array

Teatru și spectacol în limbi străine, la „Miron Costin” Pașcani

Teatru și spectacol în limbi străine, la „Miron Costin” Pașcani

 Elevii și profesorii de la „Miron Costin” fac spectacol în limbile europene. Evenimentul a avut loc în această după amiază atunci când pe scenă au urcat reprezentanții EuropeDirect din Iași pentru câteva clipe interactive tip întrebare –răspuns urmat imediat de către momente artistice și scenete de teatru susținute de elevi. Iar cei care au fost mai creativi și-au prezentat propria piesă de teatru.

Elevii și profesorii din mai multe școli din județ au marcat cum se cuvine Ziua Limbilor Eruopene care ne ajută atât de mult în ziua de astăzi la cunoașterea lor atunci când suntem într-o țară din Uniunea Europeană.

Cei de la “Miron Costin” din Pașcani au făcut un program de unde nu au lipsit cântecele și mai ales scenetele de teatru care au fost în engleză, franceză sau italiană. Cei mai curajoși au debutat cu piesele lor care au atras aplauze.

Evenimentul a avut ca partener de bază Europe Direct din Iași și Clubul Copiilor din Pașcani.

Cât de importante sunt aceste activități pentru elevi? Ne răspunde reprezentantul de la Iași, Ioana Pruteanu. “Elevii pot conștientiza făcânt aceste momente cât de important este să vorbești mai multe limbi străine și mai ales își dezvoltă și talente privind înfruntarea emoțiilor, improvizație, teatru.”

Intrarea la eveniment a fost liberă, cei prezenți bucurându-se de noi informații legate de importanța marcării Zilei Limbilor Europene.

Menționăm că tot cei prezenți au primit câteva articole informative privind Europa și Uniunea Europeană.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow