More

  Teatru și spectacol în limbi străine, la “Miron Costin” Pașcani

  Array

  Teatru și spectacol în limbi străine, la “Miron Costin” Pașcani

   Elevii și profesorii de la „Miron Costin” fac spectacol în limbile europene. Evenimentul a avut loc în această după amiază atunci când pe scenă au urcat reprezentanții EuropeDirect din Iași pentru câteva clipe interactive tip întrebare –răspuns urmat imediat de către momente artistice și scenete de teatru susținute de elevi. Iar cei care au fost mai creativi și-au prezentat propria piesă de teatru.

  Elevii și profesorii din mai multe școli din județ au marcat cum se cuvine Ziua Limbilor Eruopene care ne ajută atât de mult în ziua de astăzi la cunoașterea lor atunci când suntem într-o țară din Uniunea Europeană.

  Cei de la “Miron Costin” din Pașcani au făcut un program de unde nu au lipsit cântecele și mai ales scenetele de teatru care au fost în engleză, franceză sau italiană. Cei mai curajoși au debutat cu piesele lor care au atras aplauze.

  Evenimentul a avut ca partener de bază Europe Direct din Iași și Clubul Copiilor din Pașcani.

  Cât de importante sunt aceste activități pentru elevi? Ne răspunde reprezentantul de la Iași, Ioana Pruteanu. “Elevii pot conștientiza făcânt aceste momente cât de important este să vorbești mai multe limbi străine și mai ales își dezvoltă și talente privind înfruntarea emoțiilor, improvizație, teatru.”

  Intrarea la eveniment a fost liberă, cei prezenți bucurându-se de noi informații legate de importanța marcării Zilei Limbilor Europene.

  Menționăm că tot cei prezenți au primit câteva articole informative privind Europa și Uniunea Europeană.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet