23.7 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Teatru, lansare de revistă și întâlnire cu profesorii pensionari la Colegiul “Sadoveanu”

Activităţile din săptămâna altfel au continuat astăzi la ”Sadoveanu”. Elevii de la trupa de teatru au făcut o invitaţie la spectacol, iar după amiază a fost lansat numărul IV al revistei “Sac a dos”. Tot astăzi, profesorii pensionari ai liceului au stat faţă în faţă cu actuala generaţie de elevi.

Ziua de teatru la Colegiul ”Sadoveanu” a debutat cu un spectacol susţinut de trupa Millo Junior. Începând cu ora 10.00 în sala de spectacole din corpul B, tinerii actori au interpretat piesa Harbuzzia, comedie scrisă de Laurenţiu Budău. Povestea dintre două regate diferite a smuls ropote de aplauze din partea celor prezenţi.

Câteva ore mai târziu, la ora 12.00 a fost rândul trupei de teatru Millo seniori să încânte participanţi. Adolescenţii au interpretat diferite piese din opera dramaturgului rus Anton Pavlovici Cehov.

Tot în cadrul activităţilor de astăzi au fost sărbătoriţi profesorii pensionari ai Colegiului. Aceştia au primit din partea conducerii școlii un răvaş cu mulţumiri pentru activitatea desfăşurată de-a lungul anilor şi o floare.

La 14.30 a fost lansat numărul IV al revistei “Sac a dos”, având ca coordonator profesorul Anca Aparaschivei. Publicaţia reuneşte scrieri ale elevilor pasionaţi de limba franceză despre România, o zi la Iaşi sau întâmplări hazlii, totul ilustrat cu imagini captivante.

O elevă a recitat chiar şi un articol din revistă, despre cel mai dorit sentiment din lumea – fericirea, bineînţeles în limba franceză.

Menţionăm că şi astăzi, elevii şcolii au putut participa la atelierele de pictură, karaoke, handmade, dansuri de societate sau “Ceai cu mine”. Săptămâna altfel se va încheia vineri cu balul bobocilor 2016.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow