18.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Teatru de modă pentru copii, luni, la Pașcani

Eveniment monden pentru copii și tineri la Pașcani: Luni după-amiază, micuții artiști de modă ai teatrului de profil Kasta Morrely, vor urca pe scena Casei de Cultură ”Mihail Sadoveanu”din localitate, pentru a susține un spectacol cu titlul ” “Bobocii Kasta Morrely Kids”. Ei vor prezenta costume deosebite, vor dansa și îi vor impresiona cu dezinvoltura și originalitatea lor, pe cei prezenți.

Luni, 21 septembrie 2015, începând cu orele 17.00, la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” din Pașcani, va avea loc evenimentul cultural -Teatru de Modă “Bobocii Kasta Morrely Kids”, organizat de Programul de Leadership pentru Copii Kasta Morrely Kids.

Teatrul de Modă este o tehnică educațională non-formală care urmărește descoperirea abilităților artistice, dezvoltarea capacității de intercționare și comunicare, a autocontrolului și a inteligenței sociale în rândul copiilor, tinerilor și chiar a adulților.

Amintim celor interesați că această asociație culturală cu caracter internațional, Kasta Morrely, susține de câtiva ani activități cu copii și tineri în Pașcani, fiind fondată de cercetători implicați în scrierea și legalizarea ocupațiilor de Manechin și Organizator Spectacole, aprobate de Autoritatea Națională pentru Calificări din România.

Alte articole