16.3 C
Paşcani
vineri, septembrie 24, 2021
Array

Te- Rox Pascani sustine excelenta: Burse pentru elevi din partea oamenilor de afaceri

O firma de susces din Pascani intentioneaza sa acorde cateva burse de excelenta unor elevi cu rezultate foarte bune la invatatura dar care au nevoie de sprijin financiar. Este vorba despre societatea Te-Rox SRL, initiativa apartinand managerului Doina Cepalis, cea care a fost premiata ani la rand pentru rezultatele deosebite obtinute in business.

Deocamdata nu se stie cate burse vor fi acordate si care va fi cuantumul lor, aceste detalii urmand sa fie stabilite cu sprijinul Comisiei de Invatamant din cadrul Consiliului Local Pascani.
O initiativa asemanatoare a venit si din partea primarului Pascaniului Dumitru Pantazi. El suntine ca va acorda si in acest an doua burse de excelenta pentru doi elevi pascaneni .

De asemenea incepand de anul viitor va mai acorda inca doua burse pentru doi studenti la agricultura sau zootehnite asa incat dupa termianrea facultatii sa lucreze ca specialisti in cadrul societatii Agrocomplex SA Pascani.
Edilul pascanean crede ca si alti oameni de afaceri din Pascani ar putea face la fel in conditiile in care pe piata muncii tinerii specializati in anumite domenii sunt la mare cautare.

Mentionam ca legislativul pascanean acorda in fiecare an 390 de burse de sociale si de merit, finantate de la bugetul local.

Orizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI