19.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Taximetriștii în război cu Primăria din cauza transportului ilegal

Taximetriștii pășcăneni sunt nemulțumiți de relația cu Primăria Municipiului. O parte dintre ei au venit la audiențele susținute de viceprimarul municipiului și s-au plâns că solicitările lor nu sunt rezolvate de șeful compartimentului de transport, Eugen Turcu. Precizările au fost făcute de edil în cadrul conferinței de presă. El a explicat că nemulțumirile sunt în legătură cu cei care fac taximetrie fără să fie autorizați, mai ales unii din comunele din împrejurimi pe străzile municipiului.

Viceprimarul a precizat că a solicitat Poliției Locale Pașcani să verifice la fața locului reclamațiile taximetristilor și să prezinte un raport în cel mai scurt timp. El a mai spus că îi va sugera primarului să dispună că Poliția Locală să prezinte frecvent rapoarte privind activitatea taximetristilor, disciplină în construcții și curățenia în oraș.

În aceeași conferință de presă, viceprimarul Rățoi a susținut că Poliția Locală ar trebui să aibă mai mulți angajați și că ar trebui făcute demersuri în acest sens.

De precizat este faptul că la Pașcani, la începutul anului trecut erau înregistrate 115 taxiuri care funcționează cu autorizație de la Primărie și alte câteva zeci de mașini înregistrate la primăriile din împrejurimi sau fără nici un document.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow