More

  Taximetrist tâlhărit. Mașina a fost furată și incendiată

  Array

  Situaţie de coşmar pentru un taximetrist din Paşcani. Noaptea trecută şoferul a fost tâlhărit de doi indivizi. A fost bătut crunt, iar maşina a fost incendiată.

  Un taximetrist din Paşcani a fost tâlhărit noaptea trecută chiar de clienţii săi. Vasile Ştefan în vârstă de 31 ani din Boșteni a fost solicitat, în jurul orei 23.00 să facă o cursă până la Gâștești. În centru, în maşină s-au urcat doi tineri, care înainte de intrarea în suburbie au solicitat să coboare.

  După ce autoturismul s-a oprit, şoferul a fost luat la bătaie cu pumni şi picioarele apoi a fost aruncat din maşină. Agresorii i-au furat toţi banii: încasările din ziua respectivă şi salariu, suma totală fiind de 1.800 lei.

  Au furat şi maşina, o Dacia Logan a sociatetii Nemesis din Paşcani. Au mers cu ea până în pădurea de la Codrii Pașcaniului după care i-au dat foc.

  Pe la ora 2.00, la faţa locului au ajuns poliţiştii şi un echipaj de la Pompierii după ce locaţia taxiului a fost identificată prin GPS. Autoturismul ardea, iar pompierii s-au luptat zeci de minute pentru a stinge flăcările, însă maşină a fost distrusă complet. În cursul zilei a fost ridicată din pădure şi dusă la un service din Paşcani.

  Şoferul taxiului a ajuns la Spitalul Municipal de Urgenţă cu lovituri la cap şi pe corp. În această dimineaţă a fost externat dar nu a ajuns la domiciliu. Familia tânărului a auzit de cele întâmplate şi pentru că nu a ajuns acasă, mama şi fratele au plecat în căutarea sa.

  Poliţiştii au intrat pe fir şi efectuează cercetări pentru a-i depista pe tâlhari. Până în acest moment s-a făcut un cerc de suspecţi care sunt audiaţi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Nerespectarea distanței în trafic – cauza accidentului rutier de pe strada Grădiniței, spun polițiștii

  Accidentul rutier spectaculos, dar care putea sa aiba urmari grave, ce a avut loc sambata in jurul orei 11:00, pe strada Gradinitei din municipiul...

  Mica Unire – sărbătorită cu mai puțin festivism, din cauza pandemiei – VIDEO

  Ziua Unirii, 24 ianuarie, nu a mai fost sarbatorita cu acelasi festivism ca in ceilalti ani, din cauza pandemiei. In municipiul Pascani, la Casa...

  Șofer urmărit prin Pașcani, după ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

  Un sofer care a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor rutieri a fost urmarit pe strazile municipiului Pascani, sambata, 23 ianuarie, in jurul orei...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI