9.1 C
Paşcani
duminică, septembrie 25, 2022
Array

Taximetrist tâlhărit. Mașina a fost furată și incendiată

- Advertisement -

Situaţie de coşmar pentru un taximetrist din Paşcani. Noaptea trecută şoferul a fost tâlhărit de doi indivizi. A fost bătut crunt, iar maşina a fost incendiată.

Un taximetrist din Paşcani a fost tâlhărit noaptea trecută chiar de clienţii săi. Vasile Ştefan în vârstă de 31 ani din Boșteni a fost solicitat, în jurul orei 23.00 să facă o cursă până la Gâștești. În centru, în maşină s-au urcat doi tineri, care înainte de intrarea în suburbie au solicitat să coboare.

După ce autoturismul s-a oprit, şoferul a fost luat la bătaie cu pumni şi picioarele apoi a fost aruncat din maşină. Agresorii i-au furat toţi banii: încasările din ziua respectivă şi salariu, suma totală fiind de 1.800 lei.

Au furat şi maşina, o Dacia Logan a sociatetii Nemesis din Paşcani. Au mers cu ea până în pădurea de la Codrii Pașcaniului după care i-au dat foc.

Pe la ora 2.00, la faţa locului au ajuns poliţiştii şi un echipaj de la Pompierii după ce locaţia taxiului a fost identificată prin GPS. Autoturismul ardea, iar pompierii s-au luptat zeci de minute pentru a stinge flăcările, însă maşină a fost distrusă complet. În cursul zilei a fost ridicată din pădure şi dusă la un service din Paşcani.

Şoferul taxiului a ajuns la Spitalul Municipal de Urgenţă cu lovituri la cap şi pe corp. În această dimineaţă a fost externat dar nu a ajuns la domiciliu. Familia tânărului a auzit de cele întâmplate şi pentru că nu a ajuns acasă, mama şi fratele au plecat în căutarea sa.

Poliţiştii au intrat pe fir şi efectuează cercetări pentru a-i depista pe tâlhari. Până în acest moment s-a făcut un cerc de suspecţi care sunt audiaţi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow