15.4 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

Sedinta extraordinara la Pascani pentru indexarea taxelor si impozitele locale, cu 16,05%

 

Vesti nu tocmai placute pentru pascaneni, acum la inceput de nou an. Dupa ce anul trecut politicienii ne promiteau numai lapte si miere, taxele si impozitele locale pentru 2013 ar urma sa fie indexate cu 16,05 procente, rata inflatiei cumulate pe ultimii 3 ani. O decizie in acest sens va fi luata in sedinta extraordinara convocata sambata, incepand cu ora 10.00.
Este foarte probabil ca proiectul de hotarare sa fie aprobat de consilieri in contextul in care astazi premierul Romaniei a recomandat adminsitratiilor locale sa aplice acesta indexare pentru a avea bani la buget in contextul in care Guvernul nu va avea de unde sa aloce finantari suplimentare. Mai mult, o serie de primari din judet au majorat deja sau sunt in curs sa majoreze taxele si impozitele locale.
video
Indiferent daca vor fi indexate sau nu de saptamana viitoare Finantele Locale va incepe sa incaseze taxele si impozitle pentru acest an. Pascanenii care le vor achita pana la sfarsitul lunii martie vor beneficia de o reducere de 10 %.

ziarulorizont.info

Alte articole