Încă din prima zi de lucru din acest an,  ghişeele Serviciului de Finanţe Locale din Paşcani au fost luate cu asalt de contribuabili. Unii pentru a obţine diferite documente, alţii pentru a achita amenzi sau datorii restante. Ca în fiecare au o parte dintre ei au venit să plătească taxele şi impozitele locale pentru anul în curs. Conducerea serviciului anunţa că astfel de încasări se vor face începând cu data de 7 ianuarie, după actualizarea softurilor. Până atunci casieriile sunt deschise pentru orice alte plati.

Datoriile către bugetul local pot fi plătite în două tranşe, prima până la 31 lunii martie iar a doua până la sfârşitul lunii septembrie. Cei care le achita în avans beneficiază de o bonificaţie de 10%.
Unele dinte taxele şi impozitele locale pentru anul 2019 sunt diferite faţă de anul trecut. Ele au crescut după actualizarea cu rata inflaţiei. În schimb taxa specială de salubritate este mai mică 9,08 lei de persoană, pe lună, faţă de 10,16 lei cât a fost anul trecut.

 

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
Slider